0

Je winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Design in je winkel?

Design in je winkel?

Personaliseer uw Motorola DS4800 in de huisstijl van uw winkel

Motorola biedt u de mogelijkheid de DS4800 te in de huisstijl van uw winkel (kleur/logo) te personaliseren. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op. De DS4800 van Motorola is een 2D scanner speciaal ontwikkeld voor scantoepassingen binnen winkels. Dankzij het elegante design (vormfactor) en de betrouwbare techniek is deze voor iedere winkel uitermate geschikt. De DS4800 is zelfs aan te passen aan de huisstijl van uw winkel. 
Met de DS4800 heeft u tevens de mogelijkheid om barcodes vanaf een mobiele telefoon te scannen en ook bepaalde documenten kunt uitlezen. Door middel van het 123Scan programma is de Motorola DS4800 eenvoudig te configureren.

Design barcode scanner: 
Wanneer u veel aandacht besteedt aan de uitstraling van uw bedrijf wilt u het liefst alles in het zicht voorzien van een bepaalde look en feel. Barcode scanners zijn vaak saai en niet al te mooi vormgegeven omdat ze veelal in een magazijn of andere stoffige omgeving worden gebruikt waarbij design vaak niet belangrijk is. Indien u een barcode scanner in een winkel gebruikt waar uw klanten de apparatuur kunnen zien, kan het van belang zijn dat ook de barcode scanner er degelijk en mooi uitziet.

Motorola speelt hierop in met de DS4800 serie barcode scanners. Deze uitvoering betreft de Motorola DS4801 in het zwart. Deze barcode scanner wordt geleverd met een handige standaard en kan via USB worden aangesloten. Het ontwerp is niet alleen mooi om te zien, het is ook nog eens ergonomisch vormgegeven. De scan knop kan door medewerkers zelf ingesteld worden naar voorkeur. Zo kunt u scannen door snel of lang te drukken, of door te swipen (vegen), afhankelijk van uw voorkeur.

LET OP: Bij bankoverschrijving word je bestelling pas verstuurd na de ontvangst van de betaling. Dit kan enkele dagen duren.