0

Je winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Industriële Scanners

Industriële Scanners

Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard!

Datalogic’s PowerScan industriële handheld scanners zijn het ultieme voorbeeld van robuustheid en duurzaamheid. Vaak geïmiteerd, nooit geëvenaard, de PowerScan producten stijgen boven alles uit met hun uitstekende performance en hoge betrouwbaarheid.Ontworpen voor industriële toepassingen of anderszins agressieve omgeving, biedt de PowerScan scanner serie bekabelde en draadloze modellen, inclusief een reeks uiteenlopende accessoires en opties voor nog prettiger gebruik.

De PowerScan 8000 serie biedt met al zijn functies en performance een High-end oplossing voor de veeleisende gebruiker. Datalogic’s gepatenteerde drie Green Lights (3GL™) verzekeren van een snelle en betrouwbare terugkoppeling met de ‘Green Spot’ op de barcode gecombineerd met duidelijke Good read LED’s boven- en achter op de scankop, voor verhoogde zichtbaarheid onder alle omstandigheden, onder iedere hoek. De lichtgewicht, ergonomische behuizing vermindert vermoeidheid bij de gebruiker gedurende intensieve scan handelingen.

De PowerScan 8300 scanners zijn er met Standaard Range scan engine voor universeel gebruik van 10 cm tot 1 m of met de Auto Range engine voor logistiek gebruik van 10 cm tot maximaal 10 m (mede afhankelijk van labelmateriaal en resolutie). De 8300-DK versie biedt tevens een full keypad voor handmatige ingave van bijvoorbeeld aantallen.

De PowerScan 8500 scanners zijn Area Imagers met camera voor het scannen van barcodes & 2D-codes.

 
LET OP: Bij bankoverschrijving word je bestelling pas verstuurd na de ontvangst van de betaling. Dit kan enkele dagen duren.