0

Je winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Kleur etiketten on-demand

Kleur etiketten on-demand

Geld besparen op het uitbesteden van de etiketproductie! 

De TM-C3500 voegt hoogwaardige kleuren en on-demand veelzijdigheid toe aan uw etiketten, labels en kaartjes. Levert hoogwaardige afdrukken met hoge afdruksnelheden van maximaal 103 mm/sec en heeft afzonderlijke inktpatronen met inkt op pigmentbasis. Dit zal uw bedrijf tijd en geld besparen op het uitbesteden van de etiketproductie door etiketten on-demand in uw eigen bedrijf af te drukken.UW EIGEN ETIKETTEN AFDRUKKEN

Met de TM-C3500 kunt u eenvoudig uw eigen kleurenetiketten maken en afdrukken. Of u nu verpakkingsetiketten met kleurrijke logo's en afbeeldingen wilt afdrukken of tickets en ID-kaarten met belangrijke streepjescodes en productinformatie, dankzij deze printer hebt u hiervoor maar één apparaat nodig.

DUURZAME ETIKETTEN

Dankzij de DURABrite Ultra-inktpatronen op pigmentbasis kunt u sneldrogende, zeer gedetailleerde etiketten maken die niet vlekken, die waterbestendig zijn en niet vervagen. Dankzij de duurzame kwaliteit van gepigmenteerde inkten zijn uw etiketten niet alleen zeer fraai, maar ook zeer geschikt voor diverse omgevingen. Met deze veelzijdige kleurenetikettenprinter voldoet u aan de GHS-richtlijnen voor chemische etiketten aangezien de gepigmenteerde inkt in combinatie met de PE Matte Label-media ideaal is voor extreme omstandigheden. Hiermee kunt u nauwkeurige en veegvaste afdrukken maken die bestendig zijn tegen water en de meeste chemicaliën.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE 4-KLEUREN-ETIKETTENPRINTER

U kunt eenvoudig afdrukken op uiteenlopende materialen, inclusief papier met een matte of glanzende coating en filmetiketten. Dit betekent dat u etiketten op maat kunt maken die aan uw wensen voldoen. Op het LCD-scherm worden de inktniveaus en de printerstatus weergegeven en omdat u de printer aan de voorzijde bedient en de software eenvoudig te installeren is, hebt u geen gespecialiseerde training nodig om de printer te kunnen bedienen.

GELDBESPAREND

Dankzij de innoverende inkjettechnologie van Epson zijn de kosten per label voor deze etikettenprinter laag, waardoor u afdrukkosten bespaart. Er wordt geen inkt verspild, want dankzij de individuele inktpatronen hoeft u alleen de verbruikte kleur te vervangen.

 LET OP: Bij bankoverschrijving word je bestelling pas verstuurd na de ontvangst van de betaling. Dit kan enkele dagen duren.