0

Je winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Scannen op je tablet?

Scannen op je tablet?

De nieuwe Datalogic QuickScan QBT2400 2D draadloze Bluetooth barcode scanner voor de winkel- en kantooromgeving. De scanner leest alle gangbare 1D en 2D barcodes van papier, labels, pasjes en schermen. Zeer gemakkelijk te koppelen met je telefoon of tablet (iOS + Android)

Speciaal voor tablets en smartphones is er de QBT2400 Bluetooth kit, bestaande uit een losse QBT2400 2D barcode scanner en een micro-USB kabel. De losse QBT2400 Bluetooth scanner kan direct worden gekoppeld met een tablet of smartphone en kan eenvoudig worden opgeladen met een standaard USB oplader en de meegeleverde micro-USB kabel.

Het standaard basisstation is daarbij overbodig. Hierdoor is deze QBT2400 2D Bluetooth scanner de ideale combinatie met uw Apple, Android of Windows tablet of smartphone.

De Datalogic QuickScan QBT2430 USB-kit en de RS232-kit worden geleverd inclusief een barcode scanner, basisstation en een rechte aansluitkabel. De RS232-kit wordt geleverd inclusief netadapter. De QBT2400 Bluetooth kits worden geleverd met alleen een micro-USB (oplaad)-kabel en is de beste combinatie met een tablet of smartphone.
 

Datalagic QuickScan QBT2400 2D draadloze Bluetooth barcode scanner voor de winkel- en kantooromgeving. Leest alle gangbare 1D en 2D barcodes van papier, labels, pasjes en mobiele telefoons en geeft een akoestisch en zichtbaar signaal bij het goed lezen van barcodes. De QuickScan QBT2400 2D projecteerd een 'Green Spot', een grote groene stip die op de zojuist gescande barcode wanneer deze goed is gescand.
 

De QuickScan QBT2400 2D is een barcode scanner met draadloze Bluetooth technologie en combineert alle eigenschappen en mogelijkheden van de QuickScan 2400 serie barcode scanners met maximale bewegingsvrijheid zonder de belemmeringen van kabels. De QuickScan QBT2400 beschikt over een Li-Ion accu die zonder veel moeite vervangen kan worden wanneer deze 'versleten' is.

Daarnaast heeft de QuickScan QBT2400 2D een micro-USB aansluiting waarmee de scanner opgeladen kan worden en eventueel een firmware upgrade uitgevoerd kan worden. 

 

LET OP: Bij bankoverschrijving word je bestelling pas verstuurd na de ontvangst van de betaling. Dit kan enkele dagen duren.