0

Je winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

IDPos-Wat is het verschil tussen Direct Thermisch & Thermal Transfer

Het verschil tussen Direct Thermisch en Thermisch Transfer

Het verschil tussen Direct Thermisch en Thermisch Transfer

Wanneer u een selectie gaat maken voor de keuze van een etikettenprinter is het belangrijk te weten aan welke criteria de printer moet voldoen. Uiteraard wilt u allereerst duidelijk krijgen wat u precies wilt gaan doen met de printer. Om dit te kunnen doen moet u wel weten wat nu precies de kenmerken zijn van printers. In dit artikel gaan we dieper in op de printmethodes: Direct Thermisch of Thermisch Transfer.

Barcodes en Labels printen - Hoe doe je dit?

Barcodes en Labels printen - Hoe doe je dit?

Barcodes zijn inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Iedereen heeft wel eens een barcode gezien of gebruikt. Barcode technieken zijn anno 2020 flink ingeburgerd in het dagelijks leven. We scannen een QR Code, we krijgen toegang tot festivals, we betalen in de parkeergarage of we kopen wat in de supermarkt, Dit is maar een kleine greep uit plaatsen waar je met barcodescanning te maken krijgt.

In deze blog leggen we uit wat je nodig hebt om met barcodes aan de slag te gaan, welke verschillende technieken er zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van barcodescanners, labelprinters en etiketten:

Compatible Dymo Etiketten voor de allerbeste prijs | iDPos

Compatible Dymo Etiketten voor de allerbeste prijs | iDPos

iDPos produceert het hele assortiment Dymo etiketten in enorme volumes. De standaard formaten leveren we altijd uit voorraad en altijd voor de allerbeste prijs. Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk zoals voorbedrukte dymo labels of speciale kleurtjes. In deze blog alles over onze compatible Dymo labels.

Handleiding om je Zebra-labelprinter op een Mac te installeren

In deze blog vind je een handleiding die kan worden gebruikt om een ​​Zebra-printer op een Mac OS X 10.5 en hoger te installeren. Het CUPS-stuurprogramma dat standaard op de Mac wordt geleverd, is compatibel met een Zebra ZPL-printer, maar de support afdeling van Zebra kan niet helpen bij de installatie en configuratie.

Met deze handleiding helpen we je op weg,... kom je er niet uit? Bel, chat of mail dan met ons en we helpen je verder!

LET OP: Bij bankoverschrijving word je bestelling pas verstuurd na de ontvangst van de betaling. Dit kan enkele dagen duren.