0

Je winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

IDPos-Wat is het verschil tussen Direct Thermisch & Thermal Transfer

Barcodes en Labels printen - Hoe doe je dit?

Barcodes en Labels printen - Hoe doe je dit?

Barcodes zijn inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Iedereen heeft wel eens een barcode gezien of gebruikt. Barcode technieken zijn anno 2020 flink ingeburgerd in het dagelijks leven. We scannen een QR Code, we krijgen toegang tot festivals, we betalen in de parkeergarage of we kopen wat in de supermarkt, Dit is maar een kleine greep uit plaatsen waar je met barcodescanning te maken krijgt.

In deze blog leggen we uit wat je nodig hebt om met barcodes aan de slag te gaan, welke verschillende technieken er zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van barcodescanners, labelprinters en etiketten:

Handleiding om je Zebra-labelprinter op een Mac te installeren

In deze blog vind je een handleiding die kan worden gebruikt om een ​​Zebra-printer op een Mac OS X 10.5 en hoger te installeren. Het CUPS-stuurprogramma dat standaard op de Mac wordt geleverd, is compatibel met een Zebra ZPL-printer, maar de support afdeling van Zebra kan niet helpen bij de installatie en configuratie.

Met deze handleiding helpen we je op weg,... kom je er niet uit? Bel, chat of mail dan met ons en we helpen je verder!

Handige instellingen voor je Zebra GK420 Labelprinter

Handige instellingen voor je Zebra GK420 Labelprinter

Op je Zebra Labelprinters (GK420 en GX420) kun je op een gemakkelijke manier verschillende instellingen aanpassen zonder dat daar een PC aan te pas komt. Dit doen we door de zogenaamde "blink-sequence" - waardoor het lichtje knippert in een bepaalde frequentie. Hieronder leggen we uit hoe je verschillende instellingen kunt aanpassen door de feed knop ingedrukt te houden.

Mijn Zebra GK420 print niet goed meer! Wat nu?

Mijn Zebra GK420 print niet goed meer! Wat nu?

In deze blog laten we je zien hoe je je Zebra Labelprinter het best kunt onderhouden en reinigen zodat je je levenlang plezier hebt van deze printers. Lukt er iets niet? Chat dan even met ons!

LET OP: Bij bankoverschrijving word je bestelling pas verstuurd na de ontvangst van de betaling. Dit kan enkele dagen duren.