0

Je winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Handleiding om je Zebra-labelprinter op een Mac te installeren

In deze blog vind je een handleiding die kan worden gebruikt om een ​​Zebra-printer op een Mac OS X 10.5 en hoger te installeren. Het CUPS-stuurprogramma dat standaard op de Mac wordt geleverd, is compatibel met een Zebra ZPL-printer, maar de support afdeling van Zebra kan niet helpen bij de installatie en configuratie.

Met deze handleiding helpen we je op weg,... kom je er niet uit? Bel, chat of mail dan met ons en we helpen je verder!

Deze instructie is uitgevoerd op een Mac met OS X 10.5 en wordt alleen als voorbeeld getoond:

 

1. Ga naar Systeemvoorkeuren en vervolgens Afdrukken en faxen

 
 

2. Klik op (+) om de printer toe te voegen3. Beschikbare printers verschijnen. Selecteer Zebra-printer.4. Selecteer nu vervolgkeuzelijst om een ​​stuurprogramma te selecteren. Je hebt 4 Zebra-opties om uit te kiezen. Selecteer Zebra ZPL tenzij de printer anders aangeeft5. Open Word en selecteer vervolgens Bestand en Pagina-instelling6. Wijzig op de pagina-instellingen Formaat voor naar de Zebra-printer en selecteer Vervolgkeuzelijst voor papierformaat. Misschien wilt u ook uw oriëntatie voor uw lay-out selecteren.7. Selecteer Aangepaste formaten beheren.8.Klik op de (+) om Naam aan aangepast formaat toe te voegen. Ik gebruikte Sample en een label van 4x6. Voor printermarges Selecteer uw printer en voor randen maakt u ze allemaal nul. Klik vervolgens op OK.9.Word toont u het papierformaat dat u hebt gemaakt. Nu heb ik Test Print getest. Ga naar Bestand Afdrukken.


 
10.U hebt uw printer op de Mac ingesteld en met succes een testafdruk afgedrukt.

 
Configureren van de printer:

De volgende voorbeelden zijn allemaal gebaseerd op de 1.4.2-versie van het CUPS-stuurprogramma waarvoor de installatie van het Snow Leopard MAC OS vereist is.
Gebruik Safari voor MAC om  http: // localhost: 631 /  of 127.0.0.1:631/ in te voeren om toegang te krijgen tot het CUPS-stuurprogramma. dat wil zeggen op het MAC OS is het stuurprogramma ingebouwd
Configureer printerinstellingen  Lees meer >>
Een testpagina afdrukken met CUPS   Lees meer >>
Afdrukken naar bestand  Meer lezen >>
 
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LET OP: Bij bankoverschrijving word je bestelling pas verstuurd na de ontvangst van de betaling. Dit kan enkele dagen duren.