0031 888 000 333CONTACTFORMULIER
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzenden & retourneren

Je hebt het het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wij controleren de zending en als alles in orde is, dan krijg je het volledige orderbedrag binnen 14 dagen gecrediteerd. De kosten voor het retourneren vanaf jouw adres naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons magazijn geretourneerd worden.

LET OP: Er mag absoluut niet geschreven worden op de originele verpakking of omdoos. Het best is om te verzenden in een om-doos met een verzendsticker erop. Wanneer de zending incompleet, beschadigd of beschreven is wordt hier een restockings fee" voor in rekening gebracht vanwege de onnodige verzend, verpakkings,- en administratie kosten die door iDPos gemaakt worden. Deze re-stocking fee bedraag 10% van het totale orderbedrag.

Voor een snelle en duidelijke afwerking kun je hier ons retourformulier downloaden. Als je dit formulier ingevuld meestuurt is een snelle afhandeling gegarandeerd! Om gebruik te maken van dit recht moet je eerst contact met ons opnemen via sales@idpos.nl

LET OP: Verbruiksartikelen zoals etiketten, labels, ribbons, (inkt)linten en printkoppen kunnen om begrijpelijke redenen niet geretourneerd worden. Twijfel je of de labels, linten, ribbons etc geschikt zijn voor jouw printer of kassa, neem dan eerst contact met ons op voordat je deze besteld om dit met ons door te nemen. Wanneer de plastic seal van een van de rollen van de verpakking of de printkop is verwijderd, kunnen wij aan een eventuele volgende klant niet meer garanderen dat de rol compleet en ongebruikt is of de printkop nieuw en ongebruikt is en derhalve kunnen wij deze producten niet meer retour nemen.

Er zijn uitzonderingen mogelijk, alleen na overleg met iDPos en als de verpakking niet is beschadigd en wanneer de plastic seal waarin de rollen etiketten, (inkt)linten of printkop zijn verpakt niet zijn geopend of verwijderd.

Hardware i.c.m. software: wanneer je bestelling niet toepasbaar is in combinatie met de software waarmee je werkt dan is dat je eigen verantwoordelijkheid. Neem eerst contact op met jouw software leverancier zodat je zeker weet dat je de juiste hardware besteld. Wanneer je zelf het verkeerde type selecteert in combinatie met je software en er is met de hardware niets aan de hand dan kunt je de hardware nog wel retourneren. Hier wordt echter wel een "re-stocking fee" voor in rekening gebracht vanwege de onnodige verzend, verpakkings,- en administratie kosten die door iDPos gemaakt worden. Deze re-stocking fee bedraag 10% van het totale orderbedrag.